x close

Într-o zi, adolescenta dispăruse de acasă, iar mama ei s-a panicat maxim. A apelat la poliție, însă oamenii legii nu au reușit să afle nimic despre ea. După șase luni, femeia a făcut o descoperire pur întâmplătoare pe pagina de Facebook a fetei

04 Dec 2019   •   00:05
Într-o zi, adolescenta dispăruse de acasă, iar mama ei s-a panicat maxim. A apelat la poliție, însă oamenii legii nu au reușit să afle nimic despre ea. După șase luni, femeia a făcut o descoperire pur întâmplătoare pe pagina de Facebook a fetei  Foto: Facebook

Într-o zi, adolescenta dispăruse de acasă, iar mama ei s-a panicat maxim. A apelat la poliție, însă oamenii legii nu au reușit să afle nimic despre ea.

După șase luni, femeia a făcut o descoperire pur întâmplătoare pe pagina de Facebook a fetei.   

Rosemary, 14 ani, din Oregon, a plecat de acasă fără un cuvânt. După o lungă perioadă, când mama ei, Maureen, a intrat pe pagina de Facebook a fetei a făcut descoperirea șocantă.

Acolo, femeia care se gândea la ce este mai rău a descoperit fotografii noi cu fiica ei. În imaginile respective, adolescenta era vopsită într-o altă nuanță, zâmbea și părea cu adevărat fericită. Câteva zile mai târziu, tânăra s-a întors singură acasă.

Întrebată ce s-a întâmplat, adolescenta a recunoscut că avea nevoie să fie pe picioarele ei o perioadă, pentru a se descoperi și pentru a putea să se accepte.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati