Intrase într-o sală de curs de la universitate, când a avut parte de o imagine neașteptă. Doi studenți făceau dragoste pe o bancă. „Vreți să veniți aici? Gândiți-vă din nou” (FOTO)

23 Ian 2020   •   11:35
Intrase într-o sală de curs de la universitate, când a avut parte de o imagine neașteptă. Doi studenți făceau dragoste pe o bancă. „Vreți să veniți aici? Gândiți-vă din nou” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Studentul intrase într-o sală de curs de la universitate, când a avut parte de o imagine cu totul neașteptată.

Doi studenți făceau dragoste pe o bancă. Incidentul a avut loc la Universitatea Birmingham City, iar imaginile surprinse au devenit virale. 

„Se gândește cineva să vină BCU? Gândiți-vă din nou. Aceasta este sala noastră de curs.”, a scris studentul care a făcut înregistrarea pe pagina de Twitter. Imaginile mai târziu au fost șterse. 

Un reprezentant al universității a declarat că se va face o anchetă internă. „Investigăm materialele și originile sale, pentru a identifica locația acestora și pentru a stabili dacă a existat o încălcare a politicii universitare. Se vor lua măsuri dacă se va constata că cineva a acționat în încălcarea politicilor universitare sau dacă poliția crede că a fost comisă o infracțiune.”, potrivit Daily Star. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close