x close

Ioan băuse peste măsură și a căzut, așa că a ajuns la spital. Aici a văzut o adolescentă de 16 ani, a uitat de dureri și s-a dus spre patul ei. A început să o atingă, spunându-i că vrea să facă dragoste cu ea. Ce a urmat este de-a dreptul șocant

09 Apr 2019   •   10:49
Ioan băuse peste măsură și a căzut, așa că a ajuns la spital. Aici a văzut o adolescentă de 16 ani, a uitat de dureri și s-a dus spre patul ei. A început să o atingă, spunându-i că vrea să facă dragoste cu ea. Ce a urmat este de-a dreptul șocant Foto: Pixabay.com

Ioan băuse peste măsură, s-a dezechilibrat și a căzut, așa că a ajuns la un spital din Swindon, Anglia. Aici a văzut o adolescentă de 16 ani, a uitat de dureri și s-a dus spre patul ei. 

A început să o atingă și să o mângâie, spunându-i că vrea să facă dragoste cu ea. Ce a urmat este de-a dreptul șocant.

Deși în cameră se mai aflau încă doi pacienți, bărbatul a agresat-o sexual pe adolescentă. Eram speriată și nervoasă, credeam că sunt într-un loc sigur”, a declarat tânăra autorităților, potrivit ziarulromanesc.net.

Lucacian a pledat vinovat la infracțiunea de agresiune sexuală. 

Avocatul românului a spus că acesta regretă ce i s-a întâmplat, dar nu își aduce aminte de ce a făcut la spital, întrucât era foarte beat. Magistrații au suspendat cazul până la 1 mai, iar Ioan Ciprian Lucacian a fost lăsat în libertate.

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:

agresiune sexuala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati