Antena 3 Actualitate Inedit Ioan din Bacău a fost părăsit de iubita sa, dar ce a urmat este de-a dreptul șocant. „Îmi era și frică să ies din casă”

Ioan din Bacău a fost părăsit de iubita sa, dar ce a urmat este de-a dreptul șocant. „Îmi era și frică să ies din casă”

07 Mai 2019   •   15:14
Ioan din Bacău a fost părăsit de iubita sa, dar ce a urmat este de-a dreptul șocant. „Îmi era și frică să ies din casă”

Ioan din Bacău nu s-a împăcat niciodată că iubita lui a decis să pună capăt relației, așa că a început să o terorizeze pe femeie. 

Acesta i-a transmis că îi va omorî familia, i-a dat detalii șocante care au indicat faptul că o urmărea pas cu pas. Atât de îngrozită ajunsese încât îi era și frică să mai iasă din casă. 

Judecătoria Bacău a decis condamnarea bărbatului cu executarea pedepsei, arătând în motivarea hotărârii că scopul pedepsei constă în prevenirea săvârşirii de noi infracţiuni, iar reeducarea agresorului şi a celor predispuşi la fapte de natură penală se poate realiza doar prin aplicarea unor pedepse exigente. Condamnarea nu este definitivă, fiind contestată atât inculpat, care o consideră prea aspra, dar şi de procurori, scrie Adevarul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close