Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ioana are 16 ani, este din Iași și se prostituează. „Nu aveam bani de mâncare și bunicii trăiesc din pensie. Cât să mai stau pe capul lor?”

Ioana are 16 ani, este din Iași și se prostituează. „Nu aveam bani de mâncare și bunicii trăiesc din pensie. Cât să mai stau pe capul lor?”

Ioana are 16 ani, este din Iași și se prostituează. „Nu aveam bani de mâncare și bunicii trăiesc din pensie. Cât să mai stau pe capul lor?”
de S.T.    |    20 Feb 2019   •   12:56

Ioana are 16 ani, este din Iași și spune că sărăcia a împins-o la prostituție.

„Eu nu mai știam ce să fac, nu aveam bani de mâncare și bunicii mei trăiesc din pensie. Cât să mai stau pe capul lor? Am ales să mă întrețin singură și am căutat modalități. Făceam și școala în același timp, la numărul 13, în Alexandru, și nu aveam niciun gând să abandonez școala, dar așa s-a întâmplat până la urmă. Un serviciu nu mi-l puteam permite pentru că nu mă primea nimeni și nici nu știu să fac multe chestii. Așa că m-am luat cu fetele de prin cartier care făceau asta dinaintea mea și am zis că nu poate să fie așa rău. Am vorbit înainte cu niște băieți mai mari, ca să știu care e treaba cu «peștii», să nu mă scoată din țară, că nu voiam. Și așa am început să fac asta, când aveam nevoie de bani”, a spus Ioana pentru bzi.ro.

„Nu pot să zic că regret, doar că nu trebuia să renunț la școală. De poliție mi-e frică, nu m-au prins niciodată până acum(...). Mie mi se pare prostesc sa ma retrag din asta acum, nu am niciun beneficiu. Toata lumea ma cunoaste si vine la mine, e ceva sigur”, a adăugat adolescenta.

 

 

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close