Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ipostază inedită în care a fost surprins un medic. Fotografia a devenit virală. „Nu-ți vine să crezi că se poate așa ceva!” (FOTO)

Ipostază inedită în care a fost surprins un medic. Fotografia a devenit virală. „Nu-ți vine să crezi că se poate așa ceva!” (FOTO)

Ipostază inedită în care a fost surprins un medic. Fotografia a devenit virală. „Nu-ți vine să crezi că se poate așa ceva!” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Ian 2019   •   10:36

Ipostaza în care a fost surprins un medic chirurg a făcut înconjurul internetului. Și asta pentru că pare aproape imposibil să se mai întâmple așa ceva în zilele noastre.

Luo Shanpen, un medic chinez, a devenit erou peste noapte pe rețelele de socializare, fără ca măcar să știe. Ce a făcut? Extenuat după șase operații și o gardă de 20 de ore, medicul a adormit ținând cu mâinile brațul ultimului său pacient.
Fotografia a fost făcută de o infirmieră în spitalul People din Guiyang, sudul Chinei.

Luo Shanpen tocmai își terminase garda, când un nou pacient a venit la urgență, cu brațul secționat de o mașină de tocat carnea. Fără să ezite, medicul a intervenit. „Dacă nu ar fi făcut-o, rănitul își pierdea brațul”.

Operația s-a terminat la ora 4 dimineața. Extenuat, dar profesionist până la capăt, Luo Shanpen a adormit ținând brațul pacientului pentru a ajuta sângele să circule. Așa l-a găsit infirmiera care a făcut poza. „Să văd această scenă, m-a atins direct în inimă”, a scris ea.

 

×
Subiecte în articol: medic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close