Antena 3 Actualitate Inedit Își găsiseră pisica moartă pe stradă și au îngropat-o. Au plâns o noapte întreagă după felină. A doua zi, au încremenit când au înțeles ce se întâmplase (FOTO)

Își găsiseră pisica moartă pe stradă și au îngropat-o. Au plâns o noapte întreagă după felină. A doua zi, au încremenit când au înțeles ce se întâmplase (FOTO)

20 Apr 2019   •   18:31

Își găsiseră pisica moartă pe stradă, după ce a fost călcată de o mașină. Au luat-o și au îngropat-o în grădină sub un copac. 

Nathan Sonoras l-a găsit pe Loki pe stradă și a fost dragoste la prima vedere. Tandrețea și blândețea motanului l-a cucerit din prima. Așa că nu a stat pe gânduri și a început să îi ofere un adăpost. „Este cel mai drăguț. Îi place să-mi sară în brațe și să se alinte. Este iubitor”, a declarat bărbatul.

Deși își adora stăpânul, Loki adora să se plimbe prin împrejurimiri. Așa s-a întâmplat și accidentul.

La o zi după ce Nathan și iubita lui l-au îngropat pe Loki, aceștia s-au dus să îi anunțe și pe părinții bărbatului, care locuiau vizavi. 

În timp ce povestea despre moartea felinei, tatăl se pregătea și el să îi dea o veste. Loki rămăseseră la ei peste noapte. Nici nu a mai așteptat mult și animalul și-a făcut simțită prezența, scrie The Dodo. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close