Antena 3 Actualitate Inedit Își încuraja fiica să se culce pe bani cu bărbați trecuți de 50 de ani și chiar îi căuta clienți. „A început și ei să-i placă!” Toată lumea a rămas șocată când a aflat adevăratul motiv (FOTO)

Își încuraja fiica să se culce pe bani cu bărbați trecuți de 50 de ani și chiar îi căuta clienți. „A început și ei să-i placă!” Toată lumea a rămas șocată când a aflat adevăratul motiv (FOTO)

11 Apr 2019   •   19:36
Își încuraja fiica să se culce pe bani cu bărbați trecuți de 50 de ani și chiar îi căuta clienți. „A început și ei să-i placă!” Toată lumea a rămas șocată când a aflat adevăratul motiv (FOTO) Galerie foto (2) Foto: Pixabay.com

Își încuraja fiica să facă amor pe bani cu bărbați trecuți de 50 de ani, iar adeseori, femeia de 41 de ani îi căuta chiar ei clienți.
Toți au fost șocați când au aflat motivul halucinant pentru care femeia a apelat la acest lucru șocant.

Mai precis, Georgina Clarke o punea pe fiica sa, Kayla Morris, acum în vârstă de 23 de ani, să se prostitueze, iar din banii obținuți cele două apelau la operații chirugicale.

Kayla susține că presiunea social media și celebrități precum surorile Kardashian au determinat-o să își dorească sâni și buze mai mari. 

La rândul său, Georgiana a recunoscut că pentru ea operațiile estetice au devenit chiar dependență și că tot nu este mulțumită de felul cum arată. 

Cele două și-au spus povestea la ITV, determinând-o pe moderatoare să exclame: „Ce fel de mamă îi permite fiicei, care avea 18 ani, să danseze și să se culce pentru bărbați pentru intervenții chirurgicale?”, scrie Daily Mail. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close