Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își plângea pisica pe care o pierduse de curând, când a primit o scrisoare neașteptată de la o vecină (FOTO)

Își plângea pisica pe care o pierduse de curând, când a primit o scrisoare neașteptată de la o vecină (FOTO)

Își plângea pisica pe care o pierduse de curând, când a primit o scrisoare neașteptată de la o vecină (FOTO)
Sursa foto: Foto: The Dodo
08 Mai 2017   •   16:56

Luna trecută, Scott Ewels a fost extrem de trist să descopere că una pisicile sale, Bear, a murit călcată de o mașină, nu departe de casa în care locuia. Deși mai avea o pisică, pe fratele lui Bear, Teddy, bărbatul continua să-și plângă animalul de companie. Într-o zi, a primit însă o scrisoare cu totul neașteptată de la o vecină, agățată la gâtul lui Teddy. Când a început să o citească, Scott a fost cuprins de o reală emoție.

„Dragă proprietarule: sunt vecina ta de la 4. Sunt o prietenă apropiată a celor două pisici ale tale, care obișnuiau să vină zilnic în camera mea. Dar una dintre ele, cea mare, a dispărut de două săptămâni. Este bine? Sunt atât de îngrijorat pentru ea. Este o pisică extrem de iubitoare și mereu mă cucerește. Sper că este bine”, a scris vecina.

Scott Ewels a fost mișcat să afle că mai exista o persoană care l-a iubit pe Bear. „Am scris un răspuns și l-am trimis imediat, chiar dacă era târziu. Am scris că Bear a murit, dar că sunt fericit că a adus atâta fericire în viețile noastre. Am adăugat adresa de email, iar ea mi-a trimis fotografii cu Bear și Teddy din casa ei și povești cu aventurile lor cu ea”, a  declarat proprierarul.

Deși este trist că Bear a murit prea curând, există o frumusețe dulce-amăruie știind că ultimul său gest a fost de a aduce doi oameni împreună, deși altfel ar fi rămas niște necunoscuți. Cei doi se vor vedea pentru prima dată la mormântul pisicii adorate.

 

×
Subiecte în articol: pisica vecina mesaj emotionant
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close