Antena 3 CNN Actualitate Inedit Îți plac pisicile? Atunci trebuie să ai acest parfum

Îți plac pisicile? Atunci trebuie să ai acest parfum

Îți plac pisicile? Atunci trebuie să ai acest parfum
19 Mar 2017   •   13:03

Persoanele care iubesc pisicile se pot bucura de mirosul specific al blănii acestora chiar şi când nu se află lângă ele datorită unui parfum inventat de o companie americană şi lansat recent, informează vineri Huffington Post. 

Demeter Fragrance Library, cu sediul în New York, specializată în arome inspirate din izurile din viaţa cotidiană, a dezvoltat parfumul 'Kitten Fur', destinat în special pasionaţilor de feline de companie. "După 15 ani de eforturi, Demeter a încapsulat esenţa olfactivă a căldurii şi confortului acelui loc perrrfect, chiar la ceafa pisicuţei", arată compania pe site-ul său. 

Parfumul 'Kitten Fur' este comercializat sub mai multe forme, printre care se numără colonie, deodorant roll-on, loţiune de corp, gel de duş şi difuzor de ulei esenţial, pentru cei care doresc ca întreaga încăpere să miroasă ca o pisică gigantică. 

Preţul unui astfel de produs variază între 6 dolari şi 39,95 dolari, în funcţie de varianta aleasă şi de cantitate. 

Demeter este specializată în dezvoltarea şi comercializarea unei game largi de parfumuri printre care se numără atât arome tradiţionale, precum "Iasomie" sau "Portocală Dulce", cât şi alte izuri mai puţin obişnuite, ca "Popcorn", "Râmă" şi "Mingiuţe pufoase" (ce reproduce mirosul de mingi de tenis proaspăt scoase din cutie). 

Aceasta nu este, însă, prima încercare a unei companii de a încapsula mirosul specific al pisicii. Felissimo, o societate din Japonia, a scos pe piaţă în 2015 un spray cu iz de cap de pisică, despre care se spune că ar fi similar cu acela al pâinii coapte, mai scrie sursa citată precizând că această companie a dezvoltat recent un luciu de buze despre care se spune că ar conferi senzaţia unui botic umed de felină.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: parfum pisica
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close