Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Iubita mea se culcă des cu diferiți bărbați și femei, dar asta nu mă deranjează! Când vine acasă...”

„Iubita mea se culcă des cu diferiți bărbați și femei, dar asta nu mă deranjează! Când vine acasă...”

„Iubita mea se culcă des cu diferiți bărbați și femei, dar asta nu mă deranjează! Când vine acasă...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Mike Adkins
12 Dec 2017   •   17:32

Mike Adkins, un organizator de evenimente, este de departe cel mai tolerant bărbat din lume. Și asta pentru că, deși iubita să se culcă aproape zilnic cu diverși bărbați și femei, el nu este deloc deranjat de acest lucru.

Femeia, Allie Haze, este de profesie actriță în filme pentru adulți. Chiar și așa mulți bărbați nu ar fi prea încântați de meseria sa.

Cei doi, care locuiesc în Las Vegas, s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni și sunt împreună de patru ani.

„Nu m-am simțit intimidat să fac amor cu o vedetă din filme porno. Nu privesc astfel lucrurile. O privesc ca o persoană. Dar, categoric, este mai aventuroasă decât orice parteneră pe care am avut-o. Nu mă deranjează că este cu alți bărbați atâta timp cât este meserie. Dacă ar fi ca și cum: „Ies în oraș să mă cuplez cu oameni, asta m-ar deranja. Sunt momente când i s-au oferit anumite filme cu care nu m-am simțit confortabil. Este un job diferit de cel de a fi recepționistă sau altceva, dar la finalul zilei nu-ți poți așeza relația în jurul carierei celuilalt”, a povestit bărbatul, potrivit Mirror.


 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close