Antena 3 CNN Actualitate Inedit Iubitul i-a zis brusc că trebuie să se ducă la magazin singur, i s-a părut suspect, așa că l-a urmărit. Când a văzut ce făcea fără să știe nimeni, pe stradă, a început să tremure și l-a filmat pe ascuns

Iubitul i-a zis brusc că trebuie să se ducă la magazin singur, i s-a părut suspect, așa că l-a urmărit. Când a văzut ce făcea fără să știe nimeni, pe stradă, a început să tremure și l-a filmat pe ascuns

Iubitul i-a zis brusc că trebuie să se ducă la magazin singur, i s-a părut suspect, așa că l-a urmărit. Când a văzut ce făcea fără să știe nimeni, pe stradă, a început să tremure și l-a filmat pe ascuns
31 Oct 2017   •   19:20

Numărul oamenilor fără casă crește în fiecare minut. În timp ce părinții își pierd locurile de muncă, tot mai mulți copii sunt abandonați pe străzi și lăsați să cerșească pentru mâncare.

În lume, dar mai ales în Philipine, mulți copii sunt abandonați pe străzi, fără nimeni care să le aibă grija, în afară de ei înșiși. Pe străzile din Manila, dar și în alte părți ale țării, mulți copii cerșesc doar pentru a mai supraviețui încă o zi. Majoritatea nu au părinți care să îi educe, de aceea nici nu prea merg la școală.

Oamenii de obicei îi ignoră, indiferent de cât de sărmani și lipsiți de ajutor par. Acești oameni nu știu cum e să atingi pragul de jos. Însă, din fericire, mai sunt încă câțiva care ,,înoată împotriva curentului” și se separă de turmă, iar în cele din urmă fac ceva pentru populația mereu în creștere a copiilor de pe străzi.

Lalaine și iubitul ei, Chris, se îndreptau către hotelul unde erau cazați, când mai mulți copii ai străzii le-au atras atenția fiindcă arătau îngrozitor de înfometați.

Lalaine era deranjată de faptul că trecătorii abia îi observau, iar cei care o făceau, alegeau să îi ignore, în ciuda faptului că știau că au nevoie de ajutor. Lalaine i-a spus lui Chris care erau sentimentele ei referitor la ce a văzut, iar el simțea exact la fel.

Atunci Chris i-a spus că va merge până la magazin pentru o vreme, fără să îi zică ce are de gând. Când s-a întors avea multă mâncare, despre care i-a spus iubitei sale că vrea să o dea copiilor. Auzind asta, fata a fost atât de mândră de prietenul ei încât a decis să filmeze acest simplu act de bunătate, fără ca el să știe. Fata a postat apoi clipul pe Youtube cu titlul: ,,Bărbatul pe care îl iubesc are cel mai frumos suflet”, scrie stiri.rol.ro.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close