Antena 3 CNN Actualitate Inedit Iubitul Luizei, disperat după despărțirea de fată. Băiatul nu a fost audiat nici în ziua de astăzi

Iubitul Luizei, disperat după despărțirea de fată. Băiatul nu a fost audiat nici în ziua de astăzi

Iubitul Luizei, disperat după despărțirea de fată. Băiatul nu a fost audiat nici în ziua de astăzi
Sursa foto: sursă foto: Facebook
11 Sep 2019   •   11:11

Luiza Melencu a fost prietenă aproape şase luni cu un tânăr din localitatea olteană Dobrun. Cu câteva ore înainte de a fi răpită, fata i-a dat un mesaj băiatului şi i-a spus că vrea să se despartă de el.

Chiar dacă în momentul dispariţiei, iubitul Luizei putea fi principalul suspect, procurorii din Craiova nu l-au căutat niciodată.

Luiza şi Alex Duţu au copilărit împreună în Italia, mamele lor fiind prietene. Anul trecut, înainte de sărbătorile de iarnă, Luiza a acceptat să fie iubita lui Alex. „Venea pe la noi pe acasă, ne înţelegeam extraordinar. Un copil minunat, adorabil, vesel şi cu mult bun simţ. Până în martie, când eu şi fiul meu am plecat în Italia, la muncă, erau nedespărţiţi. A fost grea despărţirea lor, dar şi-au făcut promisiuni. Vorbeau în fiecare seară, dar Luizei îi era foarte greu să aibă o relaţie aşa, la distanţă”, a povestit Viorica Duţu, mama lui Alex. 

În seara de 13 aprilie, chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, Luiza i-a trimis un mesaj lui Alex. „I-a spus că nu vrea să mai fie împreună, că e băiat bun, dar nu vrea să-l dezamăgească. Probabil nu suporta distanţa, nu ştiu. Alex a fost disperat când a citit mesajul. A doua zi, mama Luizei ne-a sunat şi ne-a spus că e de negăsit. Şi eu, şi Alex am sunat-o continuu ore-n şir, dar degeaba”, a declarat Viorica Duţu, scrie Adevărul. 

Femeia spune că nu înţelege de ce fiul ei nu a fost niciodată audiat. „Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal”.

 

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu despartire cazul caracal
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close