Antena 3 Actualitate Inedit A murit în urmă cu peste două decenii şi nimeni nu ştia cine este. Cum a fost descoperită identitatea unui tânăr

A murit în urmă cu peste două decenii şi nimeni nu ştia cine este. Cum a fost descoperită identitatea unui tânăr

16 Ian 2016   •   20:34
A murit în urmă cu peste două decenii şi nimeni nu ştia cine este. Cum a fost descoperită identitatea unui tânăr

Internauţii de pe Facebook şi Reddit, care au dus o adevărată muncă de detectivi, au ajutat la identificarea unui tânăr, victimă a unui accident de circulaţie, mort în urmă cu peste 2 decenii.

Jason Callahan este identitatea unui adolescent de 19 ani, care a murit în 1995, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident ce a mai făcut încă o victimă.

Identitatea lui Callahan, care făcuse autostopul, a rămas un mister timp de 20 de ani, iar în ultimii 10 a făcut subiectul unei investigaţii din partea unui grup de internauţi. Cu ajutorul Reddit au fost găsite două persoane care l-au cunoscut şi, astfel, s-a stabilit identitatea sa, confirmată apoi de autorităţi.

Dispariţia sa în 1995 nu a fost raportată, mama sa crezând că tânărul a fugit de acasă. Vestea morţii sale a fost un adevărat şoc, chiar dacă a trecut atât de mult timp de când nu îl văzuse.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close