Antena 3 CNN Actualitate Inedit Jasper, o pisică birmaneză, a semănat panică în tot cartierul. Șmechera felină fura tot ce prindea, când vecinii nu erau atenți

Jasper, o pisică birmaneză, a semănat panică în tot cartierul. Șmechera felină fura tot ce prindea, când vecinii nu erau atenți

O serie inexplicabilă de furturi într-o suburbie a unui oraș neozeelandez a fost elucidată în cel mai amuzant mod cu putință.

Jasper, o pisică birmaneză, a semănat panică în tot cartierul. Șmechera felină fura tot ce prindea, când vecinii nu erau atenți
11 Feb 2020   •   17:08

Zeci de persoane au reclamat dispariția a diverse obiecte, iar furturile au durat câteva săptămâni până vinovatul a fost prins în flagrant.

Jasper este o pisică birmaneză în vârstă de un an și era cel care fura șosete, lenjerie intimă sau mănuși de la vecinii neatenți.

Stăpâna pisicii a povestit că a remarcat apetitul felinei pentru furt, aceasta obișnuind să ia șosetele puse la uscat și să le aducă în casă, unde le rodea tacticos. 

Jasper a fost prins de unul dintre vecini, care a reușit chiar să îi facă o poză felinei.

Acum, stăpânii lui Jasper încearcă să îndrepte fărădelegile simpaticei pisici returnând proprietarilor toate obiectele furate.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close