Antena 3 CNN Actualitate Inedit Jihadistul care a reușit să le înfurie pe adeptele ISIS. Le-a trimis mai multe fotografii și a ajuns de râsul lumii

Jihadistul care a reușit să le înfurie pe adeptele ISIS. Le-a trimis mai multe fotografii și a ajuns de râsul lumii

Jihadistul care a reușit să le înfurie pe adeptele ISIS. Le-a trimis mai multe fotografii și a ajuns de râsul lumii
Sursa foto: Foto: twitter.com
25 Apr 2016   •   16:32

Un simpatizant al grupării Statul Islamic s-a făcut de râs pe Internet după ce a trimis pe Twitter o fotografie în care își arată organele genitale.

Jazwari Saraqib, care locuiește în Londra, este ridiculizat pe rețelele de socializare după ce a trimis mai multor fete o fotografie prin care încerca să ”recruteze” mirese pentru luptătorii ISIS, scrie Mirror.

Din nefericire pentru el, niciuna nu a fost impresionată. Dimpotrivă. Iar bărbatul este acum subiect de glumă pentru ”organele sale minuscule”.

Foto: twitter.com

Jazrawi Saraqib este acuzat de autoritățile britanice că s-a implicat în activități de recrutare pentru ISIS. Multe dintre mesajele postate de acesta pe rețelele de socializare au făcut propagandă pentru organizația teroristă ISIS.

După ce 14 de oameni au fost uciși în San Bernardino, California, Saraqib ar fi scris pe Twitter că se pregătesc mai multe astfel de atacuri teroriste.

×
Subiecte în articol: statul islamic
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close