x close

Katalin și Răzvan formau de ceva timp un cuplu, dar într-o zi le-a venit o idee de-a dreptul trăsnită. Este incredibil ce au putut face într-o singură zi

08 Ian 2020   •   18:51
Katalin și Răzvan formau de ceva timp un cuplu, dar într-o zi le-a venit o idee de-a dreptul trăsnită. Este incredibil ce au putut face într-o singură zi Foto: Facebook

Katalin și Răzvan din Bihor formau de ceva timp un cuplu, iar lucrurile păreau să meargă de minune. Doar că într-o zi le-a venit o idee trăsnită.

De atunci totul s-a schimbat. Cei doi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bihor, fiind acuzaţi că au luat "la ocazie" două femei, ambele prostituate, pe care apoi le-au tâlhărit. Modul în care au acționat cei doi este neobişnuit: bărbatul conducea autoturismul, în timp ce partenera lui stătea ascunsă în portbagaj, iar apoi ieşea în maşină ameninţând victimele cu un cuţit.

Cazul a fost dat publicităţii miercuri de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor. 

"Luni, 6 ianuarie a.c., la ora 17.02, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de o femeie de 44 de ani, din municipiul Oradea, că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.10, a urcat într-un autoturism condus de un bărbat, cu care s-au deplasat dinspre Oradea înspre localitatea Nojorid. În timpul deplasării, din portbagajul autoturismului a ieşit o femeie, care, sub ameninţarea unui cuţit, a deposedat-o de toate bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv geanta, geaca, pantofii şi telefonul mobil, obligând-o ulterior să coboare din autoturism, între Oradea şi Nojorid", se arată în informarea IPJ Bihor. 

Prejudiciul s-ar fi ridicat la circa 800 de lei. 

În timpul cercetărilor, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Oradea au aflat că tot luni, în jurul orei 16, cei doi ar fi ar fi comis o altă infracţiune cu acelaşi mod de operare, în aceeaşi zonă. De data aceasta, "Bonnie şi Clyde" au deposedat o altă femeie, în vârstă de 37 de ani, din Oradea, de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare totală de 300 de lei, scrie ebihoreanul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati