Antena 3 CNN Actualitate Inedit L-a adoptat când era doar un copil. După 27 de ani, băiatul face ceva de neconceput! Când a aflat... 

L-a adoptat când era doar un copil. După 27 de ani, băiatul face ceva de neconceput! Când a aflat... 

L-a adoptat când era doar un copil. După 27 de ani, băiatul face ceva de neconceput! Când a aflat... 
20 Ian 2017   •   10:22

Ingeborg McIntosh îşi dorea de multă vreme să adopte un băieţel, iar Jordan se pare că era tot ce-şi putea dori. Cu toate acestea, a întâmpinat o mare problemă în procesul de adopţie: părinţii naturali ai lui Jordan ţineau ca micuţul să fie adoptat de părinţi afro-americani, iar Ingeborg nu îndeplinea această condiţie.

"Mi l-au pus în braţe şi a fost dragoste la prima vedere... Făcea parte deja din familie, indiferent de ce avea să urmeze", povesteşte Ingeborg McIntosh.

În următorii patru ani, i-a implorat pur şi simplu pe părinţii naturali ai băieţelului să o lase să-l adopte. Într-un final, când au văzut că nu au de ales, aceştia au cedat. Jordan s-a integrat perfect în noua sa familie. După 20 de ani, însă, o veste a căzut ca un trăsnet peste familie: Ingeborg a fost diagnosticată cu o afecţiune cumplită, boală polichistică renală. Avea nevoie urgent de un transplant renal, iar timpul devenea o mare problemă. Atunci, Jordan s-a gândit că acum avea şansa să-i răsplătească bunătatea pe care i-a arătat-o de-a lungul vieţii. Fără să se consulte cu aceasta, băiatul şi-a făcut mai multe teste pentru a vedea dacă sunt compatibili. Şi chiar erau.

"Am simţit că asta trebuia să fac. Cu timpul, sper să pot face mai multe pentru ea. Pentru moment, însă, cu atât pot s-o ajut", a spus băiatul.

Când McIntosh a aflat de intenţia băiatului, s-a opus, a insistat să n-o facă, dar Jordan deja începuse să facă demersurile necesare.

"Am vrut să-i întorc toată bunătatea pe care mi-a arătat-o de când m-a adoptat. Am vrut să-i arăt, astfel, cât de mult o iubesc", şi-a justificat băiatul gestul.

 

 

 

×
Subiecte în articol: ANI adoptie baiat familie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close