Antena 3 CNN Actualitate Inedit L-a văzut când a călcat o pisică cu mașina, așa că l-a urmărit. Nu știa că va salva o altă viață

L-a văzut când a călcat o pisică cu mașina, așa că l-a urmărit. Nu știa că va salva o altă viață

L-a văzut când a călcat o pisică cu mașina, așa că l-a urmărit. Nu știa că va salva o altă viață
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Mai 2018   •   12:53

Un bărbat se întorcea de la serviciu, când a văzut că mașina din fața sa a călcat un animal. „Mi s-a părut că a făcut asta chiar cu intenție”, a spus bărbatul.

„Era o pisică. Avea o zgardă roz pe care era scris, cu scris de copil, un număr de telefon. Pisica era într-o stare deplorabilă, avea răni grave. N-a trecut mult și a murit în brațele mele”, a mai spus acesta.

Bărbatul a urcat în mașină și a început să îl urmărească pe cel care a călcat pisica.

„Mașina s-a oprit în fața unei curți. Până să mă dau jos din mașină, bărbatul intrase deja în casă. Am sunat la poartă, o femeie în halat de casă cu ditamai vânătaia la ochi mi-a deschis. Încep să țip, ce fel de om lasă calcă un animal și îl lasă muribund în mijlocul străzii. Bărbatul îi ordonă femeii să închidă poarta și să intre în casă. Aceasta se supune.

Eu rămân în fața casei și sun din nou la poliție. Norocul meu că o patrulă era în apropiere. Un polițist mă da la o parte și începe să îmi solicite detalii legate de incident. Între timp, celălalt polițist a observat că femeia era bătută, așa că i-a spus să își strângă lucrurile pentru că va merge la un centru specializat”, a mai povestit bărbatul, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: masina pisica viaţa
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close