Antena 3 CNN Actualitate Inedit L-au lovit puternic la cap și l-au băgat în comă. Când s-a trezit, a început să râdă isteric. Șocant ce au descoperit medicii

L-au lovit puternic la cap și l-au băgat în comă. Când s-a trezit, a început să râdă isteric. Șocant ce au descoperit medicii

L-au lovit puternic la cap și l-au băgat în comă. Când s-a trezit, a început să râdă isteric. Șocant ce au descoperit medicii
Sursa foto: Foto: YouTube
11 Oct 2017   •   16:59

Coșmarul bărbatului a început într-o noapte de ianuarie, în 2007. Paul Pugh se întorcea singur de la o petrecere într-un bar cu prietenii săi, când a fost atacat brutal de patru bărbați. Loviturile dure primite l-au băgat pe tânăr în comă. Când s-a trezit, nu mai era același om, arată BBC News. 

Cheagul care i se formase pe creier îl lăsase cu deficiențe de vorbire, oboseală cronică și dificultăți de mobilitate. A ajuns într-un scaun cu rotile. Apoi a observat că ceva bizar se petrecea cu el: râdea fără motiv din ce în ce mai des. 

„Am avut o întâlnire serioasă cu terapeuții mei și cu familia mea pentru a discuta despre cum va arăta viitorul meu”, povestește Paul Pugh într-un reportaj BBC.

Pe toată durata discuției, Pugh nu și-a putut ține sub control râsul. Practic, gura lui râdea independentă de impulsurile cerebrale și împotriva voinței sale.  „Aveam ochii plini de lacrimi, dar plânsul meu ieșea la suprafață prin râs”, își amintește bărbatul.

Pugh a fost diagnosticat cu o labilitate emoțională care se manifesta prin râs patologic. În termeni medicali, boala poartă numele de Afectul Pseudobulbar.

×
Subiecte în articol: boala ras
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close