Antena 3 CNN Actualitate Inedit La 13 ani, o fată a adus pe lume un copil într-un spital din județul Arad. Medicii au rămas de-a dreptul șocați când au văzut cum arăta bebelușul

La 13 ani, o fată a adus pe lume un copil într-un spital din județul Arad. Medicii au rămas de-a dreptul șocați când au văzut cum arăta bebelușul

La 13 ani, o fată a adus pe lume un copil într-un spital din județul Arad. Medicii au rămas de-a dreptul șocați când au văzut cum arăta bebelușul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Mai 2018   •   16:09

Descoperire șocantă într-un spital din județul Arad. O adolescentă de 13 ani a fost adusă la spital, după ce a intrat în travaliu.

Medicii au fost șocați când au văzut bebelușul. Micuțul se afla într-o stare avansată de descompunere, semn că era mort de câteva zile.

Poliţiştii arădeni fac cercetări pentru ucidere din culpă după ce o adolescentă de 13 ani a născut un copil care a fost declarat mort de către medici, familia acuzând că asistenta de pe ambulanţă că a avut un comportament abuziv pe timpul transportului. Medicii spun că fătul ar fi murit de câteva zile, dar o anchetă internă a fost declanşată la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad, vizând presupusul comportament abuziv al asistentei medicale.

Ancheta poliţiştilor a fost începută după ce în noaptea de miercuri spre joi copilul unei adolescente a murit la naştere. Fata de 13 ani, din satul Prunişor, era gravidă în luna a noua şi a solicitat o ambulanţă după ce a intrat în travaliu, iar naşterea a avut loc la Spitalul Orăşenesc Ineu.

Reprezentanţii spitalului au declarat, vineri, pentru News.ro, că fătul a fost declarat mort la naştere.

Tânăra a ajuns cu ambulanţa la spital la ora 02,10 şi a născut la ora 02,25 pe cale naturală. Fătul, o fetiţă şi cu o greutate de 1820 de grame, era în stare de descompunere, ceea ce ar indica un deces de câteva zile.

Familia adolescentei acuză însă că asistenta de pe ambulanţă a avut un comportament abuziv. Angajata ar fi înjurat-o pe tânără pentru că se plângea de dureri şi ar fi pus-o să stea pe scaun, nu pe targă, cu picioarele strânse.

×
Subiecte în articol: descoperire socanta nastere
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close