Antena 3 Actualitate Inedit La 71 de ani, bărbatul se pregătește să calce în fața altarului pentru a noua oară: De data aceasta este definitiv! Culmea, nu și-a văzut niciodată iubita!

La 71 de ani, bărbatul se pregătește să calce în fața altarului pentru a noua oară: De data aceasta este definitiv! Culmea, nu și-a văzut niciodată iubita!

20 Noi 2019   •   15:14
La 71 de ani, bărbatul se pregătește să calce în fața altarului pentru a noua oară: De data aceasta este definitiv! Culmea, nu și-a văzut niciodată iubita!
Sursa foto: Foto: Facebook

La 71 de ani, bărbatul se pregătește să calce în fața altarului pentru a noua oară.

De data aceasta este definitiv, susține pensionarul, care, culmea, nu și-a văzut niciodată iubita!

Ron Sheppard este considerat britanicul cel mai des însurat. Pe actuala sa logodnică, în vârstă de 30 de ani, Rose Hans, a cerut-o de soție prin mesaje, după un an de zile. 

El speră să se căsătorească în luna februarie, când americanca ar urma să se mute în Marea Britanie cu munca.

„Știu că Rose este aceea. Nu contează că nu ne-am întâlnit. Ce pot să spun este că este perechea perfectă. Vârsta e doar un număr și nu-mi pasă că este mai mică cu mult decât mine. Este îndrăgostită de mine și eu de ea. Nu le-am spus încă alor mei, dar ei știu cum sunt”, a declarat bărbatul, care are opt copii. 

Ron a fost prima dată însurat la 19 ani, în 1966. Cel mai lung mariaj a durat 12 ani, iar cel mai scurt zece luni. „De fiecare dată ceva a mers prost. Dar nu m-a împiedicat să caut dragostea. Clar nu mă descurc singur”, a mai spus Ron.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close