La 9 ani de la nuntă, au găsit un cadou nedesfăcut în dulap. Ce au descoperit când au deschis cutia

02 Sep 2016   •   14:27

În ziua nunţii, Kathy Gunn a primit un cadou de la mătuşa sa. Un bilet ciudat, lipit de pachet, i-a atras atenţia, însă, tinerei fete. "A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă!", scria pe el. La început, mesajul a pus-o pe gânduri, dar, în scurt timp, luată de val, a uitat complet de cadou şi cutia a ajuns, într-un final, în dulap, lângă alte pachete primite de miri.

La 9 ani de la fericitul eveniment, cuplul a găsit din întâmplare, într-un dulap, cadoul primit de la mătușa tinerei. Era încă nedesfăcut.

Când au desfăcut cutia, au văzut înăuntru două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote. Pe pachetul adresat lui Kathy scria: "Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!". Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, alt mesaj: "Ia aceşti bani şi cupără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison".

"Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!", a spus Kathy.

Sursă: littlethings.com

 

 

 

Parteneri
x close