Antena 3 CNN Actualitate Inedit La câteva ore după ce acest urs polar a fost filmat în timp ce mângâia un câine, s-a întâmplat o scenă şocantă - VIDEO

La câteva ore după ce acest urs polar a fost filmat în timp ce mângâia un câine, s-a întâmplat o scenă şocantă - VIDEO

La câteva ore după ce acest urs polar a fost filmat în timp ce mângâia un câine, s-a întâmplat o scenă şocantă - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
23 Noi 2016   •   10:33

Videoclipul în care un urs polar mângâie pe cap un câine a atras admiraţia tuturor utilzatorilor de pe reţelele sociale.
 La câteva ore după ce videoclipul a fost făcut public, acelaşi urs polar a mâncat un alt câine husky, scrie descopera.ro.
 
,,Aceea a fost singura noapte când nu am hrănit urşii, singura noapte în care nu am lăsat nimic afară,'' a declarat Brian Ladoon, locuitor din Churchill, Canada.
 
Ladoon conduce adăpostul de câini Mile 5 din Churchill, acesta hrăneşte regulat urşii, încercând să-i îndepărteze de căini. Însă, în aceiaşi zi în care ursul polar a fost surprins mângâind un câine, un alt câine a fost mâncat de către animalul masiv.
 
,,Ofiţerii au fost nevoiţi să imobilizeze un urs din zonă, săptămâna trecută, şi să-l mute într-o zonă îngrădită pentru că a ucis unul dintre câinii noştri,'' a declarat purtătorul de cuvând al Dezvoltării Durabile din Manitoba.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close