Antena 3 CNN Actualitate Inedit La două zile după ce și-a înmormântat soțul, a intrat pe laptopul lui. Ce a găsit a cutremurat-o

La două zile după ce și-a înmormântat soțul, a intrat pe laptopul lui. Ce a găsit a cutremurat-o

La două zile după ce și-a înmormântat soțul, a intrat pe laptopul lui. Ce a găsit a cutremurat-o
Sursa foto: Foto: emmaweaveradayinthelife.blogspot.com
17 Iul 2017   •   10:21

Emma Weaver trecerea prin momente sfâșietoare, după ce soțul ei, prim locotenent al Armatei SUA Todd Weaver, a fost omorât în timpul serviciului în Afghanistan. La doar două zile după înmormântare, tânăra a intrat pe laptopul soțului său și a găsi ceva care a cutremurat-o.

Pe desktop erau două documente Word. Unul se numea ”Dragă Emma”, celălalt – ”Dragă Kylie”. Neștiind ce o aștepta, podidind-o lacrimile, Emma a deschis cele două documente și a citit scrisorile lăsate de Todd ei și fiicei lor, scrie perfectmedia.ro. 

„Dacă citești asta înseamnă că nu m-am întors acasă și, respectiv, nu am putut să-ți amintesc cât de tare te iubesc. Vreau să știi cât de importantă ești pentru mine. Eu nu-mi închipui o soție mai grijulie, mai frumoasă și mai iubitoare pentru mine. Amintirile despre ultimii noștri ani împreună sunt cele mai frumoase în viața mea.

Și chiar dacă se pare că viața mea s-a întrerupt prematur, eu am trăit o viață la care mulți doar visează. Eu m-am căsătorit cu femeia ideală. Am o fiică extraordinară care îmi trezește admirația în fiecare zi”, a scris bărbatul. 

×
Subiecte în articol: înmormântare scrisoare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close