Antena 3 Actualitate Inedit La nouă ani de la nuntă, au găsit un cadou încă nedesfăcut în dulap! Din acea zi, totul s-a schimbat

La nouă ani de la nuntă, au găsit un cadou încă nedesfăcut în dulap! Din acea zi, totul s-a schimbat

24 Feb 2017   •   16:38
La nouă ani de la nuntă, au găsit un cadou încă nedesfăcut în dulap! Din acea zi, totul s-a schimbat

În ziua nunţii, o tânără a primit un cadou de la mătuşa sa. După ce l-a înmânat proaspeţilor însurăţei, femeia s-a făcut nevăzută în mulţime. Un bilet ciudat, lipit de pachet, i-a atras atenţia, însă, tinerei fete. "A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă!", scria pe el. La început, mesajul a pus-o pe gânduri, dar, în scurt timp, luată de val, a uitat complet de cadou şi cutia a ajuns, într-un final, în dulap, lângă alte pachete primite de miri, scrie realitatea.net.

La 9 ani de la fericitul eveniment, soarta a făcut ca femeia să dea peste cadoul uitat în dulap. Deşi în cei 9 ani de căsnicie au tot fost certuri şi discuţii aprinse în cuplu, nu s-au gândit nicio clipă să deschidă cadoul.

"În toţi aceşti ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi... La urma urmei, unchii noştri erau căsătoriţi de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gândit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!", povesteşte Kathy Gunn .

Când au desfăcut cutia, nu mică le-a fost mirarea când au văzut că înăuntru erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote. Pe pachetul adresat lui Kathy scria: "Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!". Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, alt mesaj: "Ia aceşti bani şi cumpără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison".

"Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!", a spus Kathy, emoţionată până la lacrimi.
 

×
Subiecte în articol: cearta cuplu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close