Antena 3 CNN Actualitate Inedit La patru ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 25 de ani mai mare. Este incredibil ce cadou a primit în noaptea nunții (FOTO)

La patru ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 25 de ani mai mare. Este incredibil ce cadou a primit în noaptea nunții (FOTO)

La patru ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 25 de ani mai mare. Este incredibil ce cadou a primit în noaptea nunții (FOTO)
Sursa foto: Foto: captura video
26 Feb 2018   •   10:21

La patru ani, i-a spus „Da” unui bărbat cu 25 de ani mai mare. Nu doar că părinții au fost de acord, dar par să-l fi acceptat foarte ușor pe ginere.

Cum a fost posibil așa ceva? Abby Sayles a fost diagnosticată cu leucemie, iar cea mai mare parte a timpului micuța și-l petrece în Centrul Medical din Albany, New York.

Așa că nu e de mirare că s-a îndrăgostit iremediabil de Matt Hickling, un asistent care a avut grijă de ea. Cum nu se știe dacă micuța va reuși să învingă boala, una dintre dorințele sale a fost să se mărite cu Matt. Care i-a acceptat cererea fără să stea pe gânduri.

Nunta a avut loc la spital, cuplul a mers până la un altar improvizat, au făcut schimb de inele de ciocolată și s-au hărnit unul pe altul cu tort. Cei prezenți au rămas uimiți și când au văzut ce cadou i-a făcut Matt lui Abby în ziua nunții lor. O mașinuță roz pe care era scris „Proaspăt căsătoriți”, scrie ABC.

Cum micuța s-a simțit mai bine, Matt a decis să organizeze și o recepție, unde i-a dat ocazia să aibă parte de dansul miresei.


 


 

×
Subiecte în articol: bolnava de cancer
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close