Antena 3 CNN Actualitate Inedit La prima vedere ar putea să pară un cuplu normal, însă toți sunt șocați atunci când află ce secret ascund cei doi. „Nu poți închide ochii la asta, e cumplit”

La prima vedere ar putea să pară un cuplu normal, însă toți sunt șocați atunci când află ce secret ascund cei doi. „Nu poți închide ochii la asta, e cumplit”

La prima vedere ar putea să pară un cuplu normal, însă toți sunt șocați atunci când află ce secret ascund cei doi. „Nu poți închide ochii la asta, e cumplit”
Sursa foto: Foto: AGE GAP LOVE/CHANNEL 5
30 Apr 2019   •   11:06

La prima vedere ar putea trece un cuplu normal și fericit. Toți însă se uită ciudat atunci când îi privesc cu atenție. Și asta pentru că îi desparte o diferență de 41 de ani.

Însă sunt și mai șocați atunci când le află povestea. Și asta pentru că Sara, 28 de ani, din Țara Gailiilor, și-a cunoscut soțul, pe David, 69 de ani, în urmă cu 14 ani, atunci când a fost domnișoară de onoare la nunta mamei.

Actualul soț este nimeni altul decât tatăl ei vitreg.

„Eu și David am avut o prietenie naturală și ne-am bucurat unul de compania celuilalt și puteam să râdem și să glumim și să fim prieteni”, a declarat Sarah.

„Există o diferență fizică, dar nu și una mentală. Este personalitatea noastră, suntem bine împreună, părem să ne potrivim”, a declarat, la rândul său, David.

Căsătoria celor doi au avut și consecințe dure: „Familia m-a renegat complet. Nu este deloc de acord”, a mai spus Sarah, potrivit The Sun.

 

 

×
Subiecte în articol: nunta casatorie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close