Antena 3 CNN Actualitate Inedit La șapte ani, o fetiță s-a transformat în eroina mamei sale. Este incredibil cum a reușit să-i salveze viața!

La șapte ani, o fetiță s-a transformat în eroina mamei sale. Este incredibil cum a reușit să-i salveze viața!

La șapte ani, o fetiță s-a transformat într-o adevărată eroină pentru mama sa.

La șapte ani, o fetiță s-a transformat în eroina mamei sale. Este incredibil cum a reușit să-i salveze viața!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Dec 2019   •   14:39

Copila i-a salvat viața femeii, după ce i-a făcut resuscitare cardio-pulmonară, așa cum văzuse ea într-un filmuleț pe Youtube.

Jessica Kinder se uita la televizor, când a văzut-o pe Becky Green, 32 de ani, prăbușindu-se la pământ după un atac.

I-a dat cu apă pe față lui Becky și a încercat sp o trezească, după care i-a făcut resuscitare cardio-pulmonară. Apoi a sunat la numărul de urgențp și a cerut ajutor.

„Fiica mea s-a chinuit să-mi facp CPR pentru că a crezut că mor. Sunt atât de mândră de ea. E eroul meu. Am întrebat-o: „Unde ai învățat să faci asta?”. Mi-a spus: „Am văzut pe cineva făcând pe Youtube. Îi place să se uite la filmulețe, dar nu aveam idee că se uitase și la unul de prim ajutor. Dacă nu ar fi știut ce trebuie să facă, cine știe ce s-ar fi întâmplat?”, a povestit mama. 

Din ziua când s-a prăbușit, Becky din Preston a aflat că are epilepsie. Imediat după incident, și Jessicăi i-a fost rău vreo câteva zile, dar doctorii spun că e probabil un șoc post traumatic, scrie The Sun.

 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close