Antena 3 CNN Actualitate Inedit La scurt timp după căsătorie, a rămas însărcinată. Când medicul s-a uitat pe ecran la prima ecografie, a fost uimit. „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de cazuri!” (FOTO)

La scurt timp după căsătorie, a rămas însărcinată. Când medicul s-a uitat pe ecran la prima ecografie, a fost uimit. „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de cazuri!” (FOTO)

La scurt timp după căsătorie, a rămas însărcinată. Când medicul s-a uitat pe ecran la prima ecografie, a fost uimit. „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de cazuri!” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Bethani Esther Irene Webb
24 Feb 2018   •   12:17

La scurt timp după căsătorie, când încă se mai bucura de amintirea petrecerii de nuntă, a aflat că este însărcinată.

S-a dus să facă prima ecografie, însă nu se aștepta deloc la ce avea să urmeze. Medicul a fost de-a dreptul uimit de ceea ce a văzut, iar apoi i-a explicat că așa ceva se întâmplă extrem de rar, un caz la 15 milioane de nașteri.

Mai precis Bethani și Tim Webb din Hythe, Alberta, așteptau patru cvadruplete identice.

„Nu puteam crede, eram în șoc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred”.

 La 33 de săptămâni de sarcină, femeia a născut prin cezariană patru fete sănătoase tun: Abigail, McKayla, Grace și Emily. Ceea ce e și mai ciudat este că niciunul dintre noii părinți nu aveau cazuri de gemeni în familie, iar copiii au fost concepuți natural, nu prin fertilizare in vitro.

Părinților nu le-a fost deloc ușor nici să le identifice, așa că s-au văzut nevoiți să le facă unele semne pentru a le putea distinge.

La câțiva ani de la acest moment, părinții recunosc că, deși nu le-a fost deloc ușor, sunt extrem de fericiți cu micuțele lor. Mai ales că deja au devenit celebrități încă de la naștere, scrie Today.com.

 

×

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close