Antena 3 CNN Actualitate Inedit Lider de partid, dansând samba în Brazilia. Imagini inedite cu subprefectul român costumat în Joker

Lider de partid, dansând samba în Brazilia. Imagini inedite cu subprefectul român costumat în Joker

Imagini inedite cu subprefectul de Vaslui în Brazilia, unde dansează samba, chiar în timp ce judeţul e acoperit de zăpadă.

Lider de partid, dansând samba în Brazilia. Imagini inedite cu subprefectul român costumat în Joker
Sursa foto: Vremea Noua
de Mia Lungu    |    10 Ian 2024   •   17:00

Mircea Gologan (PSD) se află în concediu în Brazilia, unde dansează samba. Nu oricum, ci costumat în Joker, după cum se mândrește chiar el în imaginile postate pe internet.

Subprefectul se află în vacanță alături de doi importanți afaceriști din județ, Ciprian Safir și Bogdan Băbușanu. Safir are numeroase contracte cu primăriile din județ, în timp ce Băbușanu are contracte cu pavele în toată Moldova, scrie Vremea Noua.

La sfârșitul anului trecut, după arestarea baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, Gologan a început să tămâieze zilnic culoarele Prefecturii.

“Am observat că, de când tămâiez holul, niște persoane nu mai trec prin acel loc și astfel nu mai ajung la mine în birou. De ce? Habar nu am, dar eu mă bucur. Și am decis să tămâiez locul mai des, ca Dumnezeu să mă ferească de dușmani”, a declarat subprefectul Mircea Gologan.

La Vaslui, o femeie a născut acasă pentru că ambulanţa a rămas blocată în troiene

Gerul şi ninsoarea care au pus stăpânire pe România provoacă în continuare probleme. Zeci de drumuri şi mai multe şcoli şi licee sunt în continuare închise, iar sute de maşini sunt încă blocate în zăpadă.

Acolo unde utilajele de deszăpezire n-au mai făcut faţă, au intervenit şenilatele. Doi copii au murit după ce o maşină a derapat şi a intrat într-un copac, iar la Vaslui, o femeie a născut acasă pentru că ambulanţa a rămas blocată în troiene.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close