Antena 3 CNN Actualitate Inedit Lidia Fecioru, visul înfiorător care a prevestit moartea nepoatei ei: „A fost de durere, de boală”

Lidia Fecioru, visul înfiorător care a prevestit moartea nepoatei ei: „A fost de durere, de boală”

Lidia Fecioru a vorbit deschis despre cum şi-a descoperit harul vindecării, cum a ajuns să lucreze la departamentul de crimă organizată și a dezvăluit cum ne putem activa puterile paranormale cu care toţi ne naştem, dar pe care le pierdem pe parcursul vieţii.

Lidia Fecioru, visul înfiorător care a prevestit moartea nepoatei ei: „A fost de durere, de boală”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
13 Ian 2020   •   09:37

Invitată la „Lumea nevăzută”, la Antena Stars, Lidia Fecioru a povestit ce vis premonitoriu a avut înainte ca sora ei să piardă sarcina.

“Atunci când visăm vise color, clare, trebuie să le scriem pe o foiţă, într-un caiet. Şi apoi vedem: am visat asta şi asta şi asta. S-a întâmplat asta celui pe care l-am visat sau mie? La câte zile? Şi atunci ştii: ai vise premonitorii, cam aşa arată, cam asta se poate întâmpla. Ce ai visat se poate şi interpreta. Uite, de pildă, eu am visat când eram tânără... Sora mea era însărcinată... Se spune că atunci când visezi animale e boală si am visat că ea mulgea vaca într-un vas. Şi parcă era atârnată vaca aşa, în sus şi ea o mulgea. Joi seara am visat şi sâmbătă sora mea a pierdut sarcina. Fetiţa de 7 luni. Sora mea a născut-o şi copilul a decedat imediat. Deci, practic, visul meu a fost de durere, de boală, de suferinţă. Am avut informaţia imediat. Îţi dai seama că nu am ştiut ce se va întâmpla, nu ştiam că ea va naşte şi o să îi moară copilul. Practic, aşa mi-am dat seama că unele vise pe care le visez eu au acces la o informaţie foarte importantă. Dar astea sunt lucruri pe care fiecare şi le poate nota. Sunt oameni care visează vise premonitorii. Eu accept, pentru că există tot felul de oameni cu tot felul de capacităţi”, a povestit Lidia Fecioru, potrivit spynews.ro.
 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close