Antena 3 CNN Actualitate Inedit Liviu Dragnea, moment de sinceritate: „Nu puteam să vorbesc, nu puteam să mănânc, eram absolut blocat”

Liviu Dragnea, moment de sinceritate: „Nu puteam să vorbesc, nu puteam să mănânc, eram absolut blocat”

Liviu Dragnea, moment de sinceritate: „Nu puteam să vorbesc, nu puteam să mănânc, eram absolut blocat”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Sep 2017   •   18:54

Președintele PSD Liviu Dragnea a povestit, într-un interviu acordat libertatea.ro, cum trăia emoțiile primei zile de școală. De asemenea, liderul social-democrat a ținut să le transmită elevilor să ia în serios învățătura pentru că, ”dacă ai carte, ai parte”.

“Nu are rost să mă feresc și nici nu vreau să transmit mesaje din acestea în care nu cred. Eu, de fiecare dată când începeam școala, aveam emoții de nu puteam să vorbesc. Eu, în dimineața aceea, nu puteam să mănânc, toată ziua nu puteam să mănânc și eram absolut blocat. Și acum, când începe școala, am aceleași emoții; și când îmi duceam copiii la școală eram mai emoționat decât ei”, a spus Dragnea.

“Le transmit copiilor să ia în serios școala. Tot timpul când au vacanță, să se bucure de această vacanță, pentru că își încarcă bateriile. Noi o să facem tot ce putem pentru ei, pentru a avea condițiile tot mai bune în școli, să aibă și manuale la timp și să dăm salarii bune profesorilor, pentru a avea deschidere și să fie mult mai liniștiți atunci când îi învață carte. Și aș vrea să înțeleagă că dacă ai carte, ai parte și este bine să fie pregătiți, pentru că viața e dură. După ce termină școala generală, liceul, facultatea, viața este mai dură și atunci când se lovesc de ea să fie bine pregătiți. Dar în continuare să se bucure de viață”, le-a transmis Dragnea elevilor.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea prima zi de scoala
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close