Antena 3 CNN Actualitate Inedit Locul în care găsești mașini de lux abandonate! Oricine le poate lua, trebuie doar să ajungi acolo!

Locul în care găsești mașini de lux abandonate! Oricine le poate lua, trebuie doar să ajungi acolo!

Locul în care găsești mașini de lux abandonate! Oricine le poate lua, trebuie doar să ajungi acolo!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Apr 2018   •   07:41

 Au o problemă serioasă și unică în lume. Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil?

Străzile sunt pline de mașini de lux abandonate de proprietari! Motivul este cât se poate de simplu. În Emiratele Arabe Unite sunt legi stricte în privința datoriilor.

Dacă nu poți să plătești ratele sau amenzile indiferent de motiv, ajungi în fața autorităților și riști chiar închisoarea. Nu există termenul de faliment în Emirate! Așa că cei cu probleme financiare preferă să renunțe la tot și să dispară înainte să ajungă în fața judecății extrem de dure, scrie A1.ro.

Problema cu mașinile abandonate, deși pare absurdă în alte locuri de pe planetă, este una extrem de serioasă în Dubai. Sunt mii de plângeri din partea localnicilor care s-au săturat de locuri de parcare ocupate de mașini luni bune până când acestea sunt ridicate.

Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite părți lipsă și de multe ori au mesaje considerate „nepoliticoase” de comunitatea arabă pe ele.

sursa foto: a1.ro

Apogeul mașinilor abandonate a fost atins de un Ferrari în valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost închiriat de un cetățean britanic timp de mai multe luni în care a acumulat sute de amenzi. Acesta nu și-a permis să le plătească și a decis că e timpul să se facă nevăzut.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close