Antena 3 CNN Actualitate Inedit Logodnicul ei a fost umilit de o vânzătoare pentru că i-a luat un inel ieftin. Reacţia iubitei este uimitoare

Logodnicul ei a fost umilit de o vânzătoare pentru că i-a luat un inel ieftin. Reacţia iubitei este uimitoare

Logodnicul ei a fost umilit de o vânzătoare pentru că i-a luat un inel ieftin. Reacţia iubitei este uimitoare
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Dec 2016   •   08:26

Dragostea adevărată poate trece peste orice. Chiar şi peste umilinţe. Doi tineri care voiau să se logodească au fost umiliţi de o vânzătoare, care le-a spus că inelul pe care tânărul l-a achiziţionat este prea ieftin pentru o astfel de ocazie. Reacţia viitoarei logodnice a fost însă magistral.

"Soţul meu nu este bogat, amândoi nu avem prea multe. Muncim din greu ca să plătim facturile şi să punem mâncare pe masă, însă după doi ani de logodna am decis ca nu mai are rost să aşteptam şi să ne căsătorim. Nici nu mă gândeam la inele, tot ce mi-am dorit a fost să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten al meu, însă el a ţinut să cumpere unul. A economisit suficient pentru a cumpăra două inele ieftine din argint şi zirconiu. Le vedeţi pe mâna mea şi le iubesc. În timp ce le cumparam, o altă vânzătoare din magazin a venit să ne ajute şi a spus: "Nu pot să cred ce cumpară azi unii bărbaţi drept inel de logodnă! Ce patetic!". Faţa soţului meu a căzut. Deja se simţea prost că nu-şi putea permite inelele la care visam eu. I-am spus vânzătoarei că nu contează inelul ci dragostea cu care cumperi unul. Am luat inelele şi am plecat. M-aş fi căsătorit cu acest bărbat şi dacă mi-ar fi luat inel de jucărie de 25 de cenţi. De când am decăzut ca naţie atât de mult încât am ajuns să gândim că un bărbat iubeşte cu adevărat o femeie doar dacă îi ia inel de 3000 de dolari şi face declaraţii de dragoste publice? Sigur sunt gesturi frumoase însă de când posesiile materiale au devenit egale cu dragostea?", a scris tânăra.

 

×
Subiecte în articol: logodna inel de logodna dragoste iubire
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close