Antena 3 Actualitate Inedit LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar a rătăcit biletul. „M-au crezut nebună!”

LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar a rătăcit biletul. „M-au crezut nebună!”

06 Noi 2018   •   15:18
LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar a rătăcit biletul. „M-au crezut nebună!”

LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar a rătăcit biletul, timp în care toți au crezut-o nebună.

LOTO. Lerryne West, din Iowa, SUA, a auzit la televizor că premiul cel mare la loterie, aproape de 700 de milioane de dolari, a fost câștigat de două persoane, una din Iowa  și una din New York, a informat nine.com.au, citat de Libertatea.

LOTO. Numai că, atunci când a căutat biletul, nu-l găsea nicăieri. Supărată, ea și-a rugat sora să se uite în mașină. Aceasta a găsit pe podeaua camionetei familiei bucățica de hârtie care a îmbogățit întreaga familie.

LOTO. Lerryne West a crescut singură cele trei fete, iar acum e și bunică, având șase nepoți. Primul șoc a fost că nu găsea biletul, al doilea – că nimeni din familie n-a crezut-o. „Toți au spus că sunt nebună”, a declarat Lerryne West.

LOTO. Femeia și-a ridicat premiul, jumătate din cei aproximativ 700 de milioane de dolari, mai precis 343,900.000 de dolari. După ce i-a fost reținut impozitul, i-au mai rămas 198,1 milioane de dolari.

LOTO. Lerryne West, în vârstă de 51 de ani, a spus că a visat că va câștiga la loterie. „Odată ce ai câștigat, realizezi responsabilitatea pe care o ai și impactul pe care l-ai putea avea în viețile celorlalți. Și atunci, toată frivolitatea dispare”, a mai declarat Lerryne.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close