Antena 3 Actualitate Inedit LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar este de-a dreptul șocant ce a urmat: „Asta a fost tot?”

LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar este de-a dreptul șocant ce a urmat: „Asta a fost tot?”

13 Mai 2019   •   15:17
LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar este de-a dreptul șocant ce a urmat: „Asta a fost tot?”

LOTO. A câștigat o avere la loterie, dar ce a urmat este de-a dreptul șocant. Femeia nu a mai apucat să se bucure de cele patru milioane de lire sterline pe care le-a câștigat la Loteria Națională pentru că a murit, după cum a anunțat iubita ei.

LOTO. De profesie șofer de taxi, Melissa Ede, din Hull, s-a stins din viață sâmbătă, iar acum planurile sunt făcute nu pentru o viață în lux, ci pentru înmormântare. 

LOTO. Moartea sa a venit la câteva zile după ce prezenta „semne clare” ale unui atac de inimă.

LOTO. Vorbind înainte de moartea sa, transsexualul Melissa a declarat, potrivit Metro: „M-am gândit că a venit timpul meu. Te face să te gândești. Cât stăteam întinsă în pat cu oamenii de la ambulanță în jurul meu, începi să te gândești: La naiba, asta a fost tot? Ce se întâmplă, tocmai am câștigat patru milioane de lire sterline și îi arunc? Trebuie să fac mai multe în viață”. 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close