Antena 3 Actualitate Inedit LOTO. Făceau curat în casă în momentul în care au găsit un bilet de loterie. „Prima dată am crezut că am făcut noi o greșeală, apoi am înțeles totul”

LOTO. Făceau curat în casă în momentul în care au găsit un bilet de loterie. „Prima dată am crezut că am făcut noi o greșeală, apoi am înțeles totul”

22 Noi 2018   •   15:10
LOTO. Făceau curat în casă în momentul în care au găsit un bilet de loterie. „Prima dată am crezut că am făcut noi o greșeală, apoi am înțeles totul”
Sursa foto: Foto: Captură video

LOTO. Un cuplu din Louisiana, SUA, a descoperit un bilet câștigător la loto, în valoare de aproape 2 milioane de dolari, în timp ce făceau curățenie în casă pentru Ziua Recunoștinței.

LOTO. Harold și Tina Ehrenberg au descoperit un bilet câștigător la loto, în valoare de aproape 2 milioane de dolari, în timp ce făceau curățenie în casă.

LOTO. Cei doi soți din Louisiana, SUA,  au descoperit biletul câștigător pe noptieră, cu două săptămâni înainte să expire termenul de predare pentru a intra în posesia premiului.

LOTO. Extragerea la loto a avut loc pe 6 iunie, iar cei doi au descoperit biletul abia pe 17 noiembrie.

LOTO. „Prima dată am crezut că am făcut noi o greșeală, că am citit greșit numerele sau data de expirare. Așa că am verificat de mai multe ori numerele ca să ne asigurăm că sunt corecte. Am fost foarte entuziasmați”, a povestit bărbatul, potrivit ABC News.

 

×
Subiecte în articol: loto

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close