Antena 3 CNN Actualitate Inedit Lovit de pasiunea pentru vecina de palier, un ieșean a întrecut orice limită! Ce a ajuns să facă i-a adus o condamnare

Lovit de pasiunea pentru vecina de palier, un ieșean a întrecut orice limită! Ce a ajuns să facă i-a adus o condamnare

Un bărbat din Iași, în vârstă de 46 de ani, a primit o condamnare de doi ani și șase luni cu suspendare, după ce s-a îndrăgostit nebunește de vecina de palier.

Lovit de pasiunea pentru vecina de palier, un ieșean a întrecut orice limită! Ce a ajuns să facă i-a adus o condamnare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Iun 2020   •   15:57

Bărbatul i-a pus în ușă bilețele, în care își exprima dorintețe trupești. Cum femeia nu i-a răspuns pasiunii, bărbatul a trecut deja la amenințări. 

Ieșeanul a fost deja condamnat, recent, la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, dar a făcut apel.

Și mai ciudat, este că cei doi nu se cunoșteau foarte bine, doar se salutaseră de câteva ori pe palier. Într-o seară, bărbatul a băut bine și s-a trezit plin de dragoste. 

„Inculpatul a rupt un plic alb şi pe una dintre bucăţile de hârtie rezultate a scris mesajul: «Te aştept jos să ţi-o mai trag că eşti bună. Dacă nu vii ori îi spun la soţul tău sau laşi 2.000 în cutia de poşt㻓, se arată în motivarea primei instanţe.

A mers apoi la apartamentul unde stătea femeia și i-a bătut în ușă la ora 5. Cum tinerei i-a fost frică să deschidă, a văzut bilețelul abia la ora 9. 

A mers la administrație și a cerut să vadă camerele de supraveghere care se aflau în bloc. A doua zi, bărbatul a scris un nou bilet, în care deja pentru el povestea de iubire se consumase. 

„Ai jumătate de oră să vii jos. Dacă nu te spun la soţul sau prietenul. Hai să ţi-o mai trag. Dacă nu vii lasă 2.000 lei în cutia de poştă dacă vrei să nu se afle“, era conţinutul biletului. A scris și un al treilea bilet, în care a ameninţat-o pe vecină cu pretinse filmări şi poze compromiţătoare. De acea dată victima a mers direct la poliție. 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close