Antena 3 CNN Actualitate Inedit Luna plină 12 august 2022. Fenomenul astronomic ne învață iubirea necondiționată și iertarea | Care vor fi cele mai afectate zodii

Luna plină 12 august 2022. Fenomenul astronomic ne învață iubirea necondiționată și iertarea | Care vor fi cele mai afectate zodii

Luna plină din 12 august 2022 este ultima superlună din 2022. Fiind sub semnul Vărsătorului, energia emoțională va fi mai intensă decât de obicei.

Luna plină 12 august 2022. Fenomenul astronomic ne învață iubirea necondiționată și iertarea | Care vor fi cele mai afectate zodii
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2022   •   21:00

Luna plină 12 august 2022. Apropierea lunii de Pământ din 12 august 2022, ne face să ne simțim mai vulnerabili și lipsiți de energie, dar în același timp, ne învață iubirea necondiționată și puterea de a ierta și trece mai departe peste obstacolele vieții.

Luna plină din 12 august 2022 este ultima superlună din 2022. Celelalte trei au avut loc pe 16 mai, 14 iunie și 13 iulie 2022.

Luna plină apare atunci luna este în opoziție cu Soarele, adică Pământul se află aproximativ pe linia care unește Luna cu Soarele, mai exact atunci când longitudinea ecliptică a Soarelui și a Lunii diferă cu 180 de grade.

Din punct de vedere astrologic, luna plină din 12 august oferă posibilitatea de a ne odihni și de a ne elibera sufletul.

Fiind în ultima fază a ciclului lunar, înseamnă că alegem să evoluăm dincolo de valurile actuale și să medităm la modul în care ne putem vindeca colectiv. 

Este, de asemenea, un moment de realizare și de adevăr. Strălucirea lunii pline din 12 august 2022 ne permite să fim mai conștienți de împrejurimile noastre, să ne îmbrățișăm intuiția și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai clară. 

Totodată, luna plină din 12 august 2022 ne oferă șanse ample de a lua decizii care ne pot îmbunătăți viața, scrie refinery29.com

Luna plină 12 august 2022 și efectele sale asupra zodiilor

Luna plină din acest an marchează o perioadă de autonomie și independență. Fiind o lună plină în Vărsător, aceasta ne oferă șansa de a vedea cum colectivul se poate ridica și pune în aplicare schimbări radicale.

La nivel personal, luna plină din 12 august 2022 ne oferă puterea de a trece mai ușor peste obstacole, dar ne învață și cum să punem în practică iertarea. Mai important, trebuie să ne acordăm încă o șansă de a crede în bunătatea celorlalți. 

Luna plină din 12 august 2022 marchează un început bun pentru a repara și vindeca durerile și traumele pe care le-am avut. Schimbările de paradigmă, compasiunea, dreptatea și etica sunt teme pe care le putem experimenta și în timpul lunii pline din 12 august 2022. 

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Berbec

Luna plină din 12 august 2022 își face prezența în cea de-a 11 casă, cea a conexiunilor sociale. De aceea, este posibil să aveți parte de unele provocări care să vină din partea unui prieten. Totodată, luna plină îți va oferi și o putere de împământare, dar și de transformare.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Taur

Luna plină din Vărsător din 12 august 2022 activează cea de-a 10 casă, cea a carierei și a imaginii publice. Poate exista o acceptare a unei oportunități. Vor exista schimbări majore pentru dumneavoastră pe tot parcursul verii.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Gemeni

Această lună plină îți luminează casa. Este posibil să vă luați un nou angajament educațional sau să vă ocupați de o problemă juridică, Dacă aveți frați, aceștia vor putea fi un punct de sprijin pentru dumneavoastră. Luna plină din 12 august 2022 vă încurajează să comunicați mai mult cu familia.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Rac

Această lună plină din Vărsător din 12 august 2022 are un puternic impact asupra transformării și renașterii dumneavoastră. S-ar putea să trăiți o experiență extrasenzorială foarte puternică. Există și posibilitatea de a schimba jobul în această vară.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Leu

Este sezonul dumneavoastră. Vă veți face noi prieteni, dar poate exista și șansa de a vă întâlni sufletul pereche. Unii dintre dumneavoastră veți putea atinge un punct de claritate și relaxare.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Fecioară

Luna plina din 12 august 2022 activează pentru dumneavoastră casa a șasea, cea a sănătății. V-ați putea confrunta cu unele probleme de sănătate, fie ați putea simți că cineva vă încalcă unele drepturi. Sunteți și dispuși la anxietate.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Balanță

Luna plină din Vărsător se încadrează în casa a cincea, cea a creativității, dar și a fertilității. S-ar putea să trăiți o experiență emoțională mai puternică cu cineva apropiat. Veți cunoaște oameni noi.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Scorpion

Luna plină din 12 august 2022 intră în casa a patra, cea a familiei. Este posibil să întâmpinați o schimbare acasă. Fie părăsirea casei, fie să fie vorba despre o despărțire de familie. Ar putea apărea unele probleme de sănătate.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Săgetător

Mare atenție la problemele de comunicare. Luna plină din 12 august afectează sectorul comunicării și vă provoacă. Apar frustrări la locul de muncă. Există posibilitatea de a primi un nou job, pentru care să fiți nevoiți să călătoriți mai mult.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Capricorn

Luna plină din 12 august vă afectează veniturile. Există posibilitatea de a pierde niște bani, fie să fiți nevoiți să faceți niște cheltuieli suplimentare, care să vă lase fără economii. Unii dintre nativii vor face schimbări mari în relație.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Vărsător

Pregătiți-vă să străluciți sub lumina lunii pline din 12 august 2022. Saturn are o influență foarte mare asupra stării dumneavoastră de spirit. Totodată, Saturn vă învață să respirați adânc și să priviți totul cu superficialitate.

Horoscop lună plină 12 august 2022 pentru Pești

S-ar putea să vă simțiți mai emoționali decât de obicei. S-a putea să primiți și o ofertă de muncă foarte bună, pe care nu o veți putea respinge. Ar putea apărea modificări de program, dar și perturbări financiare.

×
Subiecte în articol: luna plina zodii Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close