Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”M-am măritat cu băiatul din tramvai”. Povestea incredibilă a Oanei! Tânăra din București tocmai suferise o mare decepție în dragoste

”M-am măritat cu băiatul din tramvai”. Povestea incredibilă a Oanei! Tânăra din București tocmai suferise o mare decepție în dragoste

”M-am măritat cu băiatul din tramvai”. Povestea incredibilă a Oanei! Tânăra din București tocmai suferise o mare decepție în dragoste
18 Apr 2018   •   21:50

Oana, o tânără din București a povestit cum a ajuns să se căsătorească cu un băiat pe care l-a întâlnit în tramvai.

„Eu tocmai suferisem o mare decepție în dragoste, cum deseori se întâmplă la 20 și ceva de ani. El, Liviu, se despărțise nu de foarte mult timp de o fată.

Amândoi ne întorceam de la serviciu, cu tramvaiul 32 din București. După vreo două stații, îl văd cum se uită țintă către mine.

După alte câteva stații, în care ne-am tot schimbat priviri, el a prins curaj și a venit la mine: ”Bună! Ți-a spus cineva că ai cel mai frumos zâmbet?”.

M-a bufnit râsul instant. Era una din replicilea acelea de agățat care pe mine nu reușesc să mă impresioneze. Atunci m-a întrebat cum mă cheamă și am început o conversație scurtă, pentru că a trebuit să coborâm. Interesant este că amândoi am coborât la aceeași stație.

A reușit să mă găsească pe Facebook. Așa am ajuns să vorbim. La o lună după ce ne-am cunoscut, am petrecut Revelionul împreună la Sighișoara.

Am trecut peste multe certuri și supărări, iar acum suntem o familie. M-a cerut de soție fix cu o zi înainte să împlinim un an de relație, asta chiar m-a surprins”, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: poveste tramvai baiat
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close