Antena 3 CNN Actualitate Inedit „M-am măritat la 30 de ani cu Mihai. Într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară cu el…”

„M-am măritat la 30 de ani cu Mihai. Într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară cu el…”

„M-am măritat la 30 de ani cu Mihai. Într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară cu el…”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Noi 2017   •   14:35

O femeie a povestit drama prin care a trecut în viața de familie. Aceasta a recunoscut că soțul său a înșelat-o încă de la începutul relației. În plus, într-o zi i-a adus în casă o femeie despre care i-a spus că este verisoara sa. În realitate însă era doar o altă amantă.

„Aveam o slujbă bună într-un spital când l-am cunoscut pe Mihai. Frumos, ambiţios, venit din nordul Moldovei să îşi găsească rostul la Bucureşti. Mai mic cu 3 ani decât mine, fermecător cât cuprinde.

Eu aveam 30 de ani şi în anii ʻ80, să ai 30 de ani şi să fii nemăritată nu era o chestie bine văzută. Ne-am căsătorit şi am făcut doi copii frumoşi, pe Ana şi pe Paul.

O carieră de soţ infidel. Şi eu, de nevastă supusă Mihai m-a înşelat din primele zile ale căsătoriei noastre. Sau poate de dinainte, nu ştiu. Poate că am fost oarbă, sau mi-am acoperit ochii, pentru că semne de flirt erau, cu toate femeile dimprejur.

M-a înşelat şi în ziua în care am născut băiatul. Ştiu sigur că era cu una din vecinele noastre la un aşa zis schimb de experienţă la Predeal (lucrau împreună).

Dar acum aveam doi copii şi chiar dacă mă durea teribil să îmi dau seama ce face, nu îl confruntam decât cu timiditate. Îl întrebam unde a fost şi cu cine. Îmi era frică că se enervează. (…)

Ştiam sigur că o face, într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. Să doarmă la noi în casă! El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară de departe cu el, că eu bat câmpii şi că nu e frumos că strâmb din nas că ea doarme la noi.

Uneori îl credeam, aveam mare nevoie să îl cred. Aveam nevoie de un tată pentru copii”, a povestit femeia, potrivit all4romania.eu. 

 

×
Subiecte în articol: femeie inselata
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close