Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Mă numesc Sorin și am 23 de ani. Recent m-am căsătorit cu iubita mea din clasa 11-a. Dar în noaptea nunții am aflat un secret cumplit despre ea...”

„Mă numesc Sorin și am 23 de ani. Recent m-am căsătorit cu iubita mea din clasa 11-a. Dar în noaptea nunții am aflat un secret cumplit despre ea...”

„Mă numesc Sorin și am 23 de ani. Recent m-am căsătorit cu iubita mea din clasa 11-a. Dar în noaptea nunții am aflat un secret cumplit despre ea...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Feb 2018   •   16:05

La 23 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa din clasa a XI-a și credea că nimic nu va sta în calea fericirii lor. Doar că în noaptea nunții, Sorin avea să afle cel mai urât secret al partenerei sale de viață. În plus, că tot ce trăiseră până atunci a fost o minciună.

„Când am început relaţia cu ea, mi-a spus că e virgină şi că vrea să rămână aşa până se căsătoreşte, iar eu i-am respectat dorinţa. Acum câteva luni, după cum ziceam, ne-am căsătorit şi a venit şi acel moment, în luna de miere.

Numai că după ce am făcut-o, mi-am dat seama că de fapt mă minţise şi că nu mai era „pură”.

Am întrebat-o ce s-a întâmplat, iar atunci mi-a recunoscut că a fost cu cineva, în timp ce eram împreună, cu puţin timp înainte să ne logodim.

Mi-a zis că n-a vrut să-mi spună, pentru că n-a vrut să ne certăm şi să ne despărţim. Ne-am certat îngrozitor după ce am aflat toate astea şi nu prea ne-am mai vorbit toată vacanţa.

Abia după ce ne-am întors din vacanţă ne-am aşezat şi am vorbit şi am stabilit că o să încercăm să facem lucrurile să meargă.

Numai că lucrurile nu mai sunt ca înainte, nu mai avem relaţia pe care o aveam înainte de acel moment, iar eu am început să-mi pierd încrederea în ea”, a mărturisit tânărul consilierului pe probleme relaționale.

×
Subiecte în articol: despartire cearta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close