x close

Magazinul se închisese și angajații plecaseră acasă, când oamenii care locuiau în zonă au început să audă zgomote ciudate din interior. Au chemat poliția. Nimănui nu i-a venit să creadă ce vede. „Ce suflet poți să ai să faci asta?” (FOTO)

30 Dec 2018   •   10:36

Magazinul se închisese și angajații plecaseră acasă, când oamenii care locuiau în zonă au început să audă zgomote ciudate din interior. Așa că au chemat poliția.

Toți au rămas fără cuvinte când au văzut ce se afla la un raion. Mai precis, un bebeluș abandonat. Se pare că părinții s-au certat înainte și au decis să-l părăsească.

Micuțul de doar două săptămâni era învelit într-o păturică cu Mickey Mouse. Deocamdată nu se știe de câte zile se afla în magazin.  

Incidentul a avut loc într-un magazin din Bangkok, Thailanda. Echipajul de pe ambulanță i-a oferit primul ajutor la fața locului, înainte de a-l duce la spital. Acum micuțul e în afara oricărui pericol, scrie The Sun.

Omenii legii continuă cercetările și vor viziona camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe părinți. Martorii susțin că au auzit doi tineri certându-se în magazin.

 

Citeşte mai multe despre:

angajati copil abandonat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati