Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mai avea o zi până la nuntă, când mireasa a primit un mesaj șocant. A zâmbit amar și a decis să meargă cu nunta până la capăt. Este uluitor ce s-a întâmplat

Mai avea o zi până la nuntă, când mireasa a primit un mesaj șocant. A zâmbit amar și a decis să meargă cu nunta până la capăt. Este uluitor ce s-a întâmplat

Mai avea o zi până la nuntă, când mireasa a primit un mesaj șocant. A zâmbit amar și a decis să meargă cu nunta până la capăt. Este uluitor ce s-a întâmplat
20 Noi 2018   •   15:45

Era înconjurată de prietenele sale și mai avea o zi până la nuntă, când mireasa a primit un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte preț de câteva minute bune.

A zâmbit amar, dar a decis ca totul să continue conform planului.

Mai precis, Casey a primit un mesaj de la o necunoscută, care se pare că era nimeni alta decât amanta viitorului său soț. Aceasta i-a trimis un schimb de sms-uri pe care cei doi le-au schimbat între ei, alături de mesajul: „Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”.

Iată ce îi scria bărbatul: „Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”, potrivit Daily Mail.

A doua zim Casey a decis să se prezinte în fața mirelui, însă în loc de jurăminte, aceasta i-a citit din mesajele adresate amantei.

„Am ajuns în față, am respirat adânc și m-am uitat spre prietenii și părinții noștri și le-am spus adevărul despre Alex”, a povestit femeia.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close