Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mai sunt câteva zile în care vă puteţi înscrie la concursul „100 România”

Mai sunt câteva zile în care vă puteţi înscrie la concursul „100 România”

Mai sunt câteva zile în care vă puteţi înscrie la concursul „100 România”
12 Noi 2018   •   18:12

Mai sunt două zile în care vă puteţi înscrie pentru marele concurs organizat de Antena 3 pe 1 decembrie. Veţi avea şansa unei confruntări unice cu români din întreaga ţară, dar şi cu juriul format din jurnaliştii cei mai cunoscuţi ai Antenei 3. Pentru asta este suficient să trimiteţi mesajul dumneavoastră video pe adresa de email [email protected] sau la numarul de whatsapp 0756.898.760, răspunzând întrebării: ''CE ÎI LIPSEŞTE ROMÂNIEI?''

Concursurile de 1 decembrie ale Antenei 3 au devenit deja o tradiţie. Liviu Pleşoianu, câstigatorul ediţiei din 2015, a ajuns să îi reprezinte pe români în Parlamentul ţării. Anul acesta, dincolo de miza dialogului şi a confruntării de idei, câştigătorul va pleca pe urmele preşedintelui României, într-o vacanţă în Tenerife.

"100 România" va aduce în faţa concetăţenilor autorii celor mai puternice mesaje despre un viitor mai bun pentru ţara noastră. Cu toţii vor fi invitaţi în platourile postului nostru de televiziune să intre în dezbatere şi să îşi susţină ideile în ziua în care marcăm Centenarul.

Ambasador Pleșoianu

În 2015, Liviu Pleşoianu şi-a făcut curaj şi a trimis la Antena 3 un clip în care îşi exprima nemulţumirile faţă de clasa politică. Un an mai târziu, antreprenorul de 35 de ani din Bucureşti a fost ales parlamentar şi a devenit cunoscut întregii ţări prin lupta sa cu nedreptăţile din justiţie. A fost o mărturie că Antena 3 a avut singurul show în care orice român poate deveni unul dintre viitorii lideri ai ţării. 

Ambasador Rareș Tiron

Rareş Tiron a fost al doilea câştigător al unui concurs de anvergură naţională organizat de Antena 3.

<1decembrie>

×
Subiecte în articol: inscriere concurs Antena 3 1 Decembrie premiu
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close