„Maica Elena” primea acatiste de la oameni pentru a se ruga pentru ei. Oamenii au descoperit un secret teribil despre măicuța de 19 ani

09 Iul 2019   •   17:32
„Maica Elena” primea acatiste de la oameni pentru a se ruga pentru ei. Oamenii au descoperit un secret teribil despre măicuța de 19 ani Foto: Pixabay.com

„Maica Elena” postase un anunț pe internet și îi îndemna să-i trimită acatiste, contra unor sume de bani, pentru a se ruga pentru ei. 

Așa a reușit fata de 19 ani, care susținea că este maică la o mănăstire din judeţul Galaţi să înșele mai multe persoane. Prejudiciul este de aproape 100.000 de lei. 

Elena a fost prinsă şi reţinută de poliţişti pe Aeroportul din Iaşi. Era dată în consemn la frontieră, fiind cercetată într-un dosar de înşelăciune, instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bistriţa-Năsăud”.

„Maica Elena” a fost escortată la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să decidă cu privire la arestarea sa preventivă. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale, recuperării prejudiciului şi clarificării cauzei sub toate aspectele, scrie adevarul.ro.

 

Parteneri
x close