Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mama Arianei Grande vorbește pentru prima dată despre masacrul de la Manchester Arena. Mesajul acesteia la o săptămână de la atacul terorist

Mama Arianei Grande vorbește pentru prima dată despre masacrul de la Manchester Arena. Mesajul acesteia la o săptămână de la atacul terorist

Mama Arianei Grande vorbește pentru prima dată despre masacrul de la Manchester Arena. Mesajul acesteia la o săptămână de la atacul terorist
Sursa foto: Foto:Joan Grande‏/twitter
30 Mai 2017   •   18:47

Mama artistei Ariana Grande a vorbit pentru prima dată după atentatul „diabolic” de la concertul fiicei sale, la Manchester Arena.

Joan Grande a publicat pe Twitter un mesaj în care scrie că le este alături tuturor celor care și-au pierdut apropiații în atacul terorist din 22 mai, din Anglia, scrie Daily Mail.

"Săptămâna care a trecut am petrecut-o în gândire reflectivă, rugăciune și durere profundă", a scris ea. Mă alătur fiicei mele pentru a-mi oferi ajutorul și serviciile pentru toți cei afectați de actul diabolic care a avut loc la Manchester! Celor care și-au pierdut viața, celor răniți, celor care se recuperează și toți supraviețuitorii acelei nopți, împreună cu familiile și prietenii lor, vă stau alături în fața răului pe care nu trebuie să-l lăsăm să ne guverneze viața. Vă mulțumesc tuturor celor care au ajutat în noaptea aceea în Manchester. Le mulțumesc continuu celor care sunt și au fost în serviciu protejând libertățile noastre în fiecare zi din întreaga lume! #Zi memoriala”,  a scris Joan Grande, pe Twitter.

De altfel, întreaga familie a artistei Ariana Grande și-a exprimat durerea după evenimentele tragice de săptămâna trecută.

„Nu vom lăsa ura să învingă”, a anunțat și Ariana Grande, anunțând că va susține un concert caritabil în Manchester, iar banii obținuți din încasări vor fi donați familiilor victimelor atacului terorist din 22 mai.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close