Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mama ei era însărcinată în nouă luni. Fetița de 12 ani a apăsat-o pe burtă, apoi ceva incredibil s-a întâmplat. Niciun copil nu a mai făcut așa ceva până acum

Mama ei era însărcinată în nouă luni. Fetița de 12 ani a apăsat-o pe burtă, apoi ceva incredibil s-a întâmplat. Niciun copil nu a mai făcut așa ceva până acum

Mama ei era însărcinată în nouă luni. Fetița de 12 ani a apăsat-o pe burtă, apoi ceva incredibil s-a întâmplat. Niciun copil nu a mai făcut așa ceva până acum
10 Iun 2017   •   13:01

O fetiță de numai 12 ani a avut parte de experiența vieții ei și a reușit să facă ceea ce probabil nicio fată de vârsta ei nu a mai făcut până acum .

Jacee Dellapena, din Mississippi, SUA, era supărată că nu putea lua parte la nașterea fratelui ei. Mama ei urma să aducă pe lume un bebeluș, iar fata ținea morțiș să fie lângă ea în momentul în care frățiorul ei va veni pe lume. 

Cu ajutorul unor medici înțelegători, lui Jacee i s-a îndeplinit marea dorință cu numai câteva momente înainte ca bebelușul să vină pe lume. Doctorii i-au spus să se îmbrace cu un halat și să-i asiste la naștere. Și cu mult curaj, așa a și făcut. 

„Plângeam pentru că știam că nu o să-l pot vedea în momentul în care se va naște pentru că sunt prea mică de înălțime. Apoi medicii m-au lăsat să vin lângă ei și să apăs pe burta mamei. Eu am fost cea care a tras bebelușul, în momentul în care a venit pe lume” a povestit mândră adolescenta. 

O prietenă de familie a postat imagini cu fetița pe Facebook. Peste 170.000 de oameni au apreciat postarea și au distribuit-o mai departe. 

Sursă: BBC News

 

×
Subiecte în articol: spital bebelus nastere
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close