x close

Mama ei tocmai murise de cancer, iar ea era devastată de durere. S-a întins lângă cadavru și a așteptat cuminte la rândul său să vină moartea

12 Feb 2020   •   11:40
Mama ei tocmai murise de cancer, iar ea era devastată de durere. S-a întins lângă cadavru și a așteptat cuminte la rândul său să vină moartea Foto: Pixabay.com

Mama ei tocmai murise de cancer, iar ea simțea că totul s-a sfârșit și viața nu mai are niciun sens. Însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. 

Julie Tierney, 50 de ani, a luat o decizie extrem de neașteptată, după ce cea care i-a dat viață, Pamela Tierney, 78 de ani, a murit. 

Julie nu le-a mai spus autorităților că mama sa a murit și a locuit timp de două zile cu cadavrul femeii, înainte de a da foc bungalow-ului în care locuia. 

Oamenii legii au aflat recent la audier drama ce se ascundea în spatele incendiului, care a avut loc pe 7 mai anul trecut. 

Așa au aflat că femeile erau retrase și rar văzute de vecini. 

Cadavrele celor două au fost găsite în pat una lângă cealaltă și au fost identificate după luni de muncă după amprentele dentare. 

Cu două zile îniante de explozie, Julie i-a trimis o scrisoare surorii sale: „Mama a murit liniștită pe 5 mai”, scrie The Sun. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati